Milyet válasszak?

Milyet válasszak?
Válasszunk “e” “E” tanúsított termékeket: Járt már úgy, hogy a szervizben a villamossági szerelő csak “vakarta” a fejét a hiba hallatán? Járt már úgy, hogy a gyári szerviz-számítógép SEM tudott kommunikálni az autója számítógépével? Tudni kell, hogy a “mai” autók összetett, egymástól FŰGGŐ, egymásra építő, bonyolult elektronikai eszközökkel rendelkeznek. Az autós elektronikai eszközöket gyártó cégek között a kezdetektől van egy kompatibilitási megállapodás, szabályozás..
Kérdezze meg a „szakit”, hogy az általa ajánlott riasztónak (de bármelyik más vagyonvédelmi termék is) van-e  „e” „E” minősítése ? Ha „állítólag” van, kérje el, mert mondani mindent lehet…
Kérdezze meg, hogy miért ajánlja éppen azt, amit… Ha csak az a válasz, hogy mindenki ezt viszi, akkor gondolkozzon el, mert lehet, hogy a népszerűség oka pusztán az olcsóság… de akkor is, ha a válasz az, hogy egyszerű beszerelni…mert akkor kiszerelni is. Viszont ha „észérveket” hall, 20 éve a piacon, nincs meghibásodás, ismert termék, az Én autómban is ez van, akkor „jegyzetelje” az érveket, mert ezek javarészének utána tud járni/kérdezni, és ha stimmel, akkor jó helyen jár.
A vagyonvédelem és így a riasztó se legyen konfekció… az autógyárakban ugyanazon helyre, ugyanazon vezetékekre kötött, azaz a kiismerhető védelmek, csak az „amatőr”  tolvajok ellen nyújtanak védelmet… Mindenki döntse el, hogy valóban “CSAK” a diszkóból hazafelé tartó, “vagánykodni” akaró suhancoktól akarja megvédeni a járművét, vagy azoktól is, akik “A” valós veszélyt jelentik. Amennyiben valós megoldást akar, szereltessen egy utólagos rendszert is autójába, aminek működése, típusa, nem derül ki a tolvaj számára, már az autó típusából eredeztethetően.

Ne feledje, nem 10 percet dolgozott az autójáért, ne akarja annak védelmi megoldását 5 perc alatt, felületes információkra alapozva megoldani!