Rólunk

A GT-Hungary Kft. Magyar állampolgárságú, Magyarországon adózó magánszemélyek tulajdonában áll. Cégünk immár 20 éve, a piac egyik meghatározó szereplőjeként van jelen az autós biztonságtechnika területén.
• Sikerünk egyik titka a minőség, amit világszínvonalú gyártó/k garantál/nak.
• Sikerünk másik titka az innováció, ami a termék piaci, műszaki és felhasználói igényeit/értékeit folyamatosan elemezve, ezen szempontok figyelembevételével vértezi fel a termékeket “„A”” belső tartalommal.
• Sikerünkhöz nagymértékben hozzájárul még nyitottságunk és az új keresésének fel nem adása.
Fontosnak tartjuk a szakmailagot, amiben megkérdőjelezhetetlenek vagyunk. …
Nyitottak vagyunk az új felé, de nem minden áron, mindenkit félrevezetve hiszen a vagyonvédelem érzékeny terület. Itt nem illúziókat, hanem valós megoldásokat kell kínálni.

Forgalmazunk elektronikus védelmi eszközöket, amelyek az autóipar teljes elektronikus átalakulását nyomon követték és jelenleg a legkorszerűbb gépjárművek legkorszerűbb termékeivé váltak. Újabban forgalmazunk mechanikus védelmi eszközt, mert annak gyártási technológiája eljutott arra a minőségi szintre, amely a GT-Hungary Kft.-t és filozófiáját jellemzi.

Díjazzuk:
• az eredeti megoldásokat
• az egyszerű kezelhetőséget
• a hosszú élettartamot
• a műszaki tartalmat
• a biztonságot

Küldetésünk:
A minőség szükségességének felismertetése. A jogszabályok be NEM tartásából/tartatásából eredő, olyan termékek létjogosultságának csökkentése, amik minőségi szűrés, megfelelő műszaki tartalom, kompatibilitási vizsgálatok nélkül, pusztán az alacsony fogyasztói árukkal “hódítanak”, de a vagyonvédelemre, illetve a modern autókkal való kompatibilitásra alkalmatlanok.
Maximalizálni szeretnénk a technikai, szolgáltatásbeli és biztonsági előny elérését úgy, hogy a központban a felhasználó álljon, és annak gépjárműve. Folyamatosan „szondázzuk” a piacot és készen állunk arra, hogy a tömegcikkek közül, magasan kiemelkedőnek ítélt termékeket, a személy és vagyonbiztonság érdekében, eljuttassuk a felhasználóhoz.
A megszerzett szakmai tapasztalat feljogosít és kötelez minket, hogy a megfelelő terméket, szolgáltatást és megoldást kínáljuk a gépjárművédelem területén.